Taiteilijaseurat tarjoavat teetä ja käyntikortteja Poriginal-galleriassa

03.05.2019

Porilaiset taiteilijaseurat, Porin Taiteilijaseura ry, NYTE ry ja Porin Taidegraafikot ry, esittäytyvät Poriginal-gallerian Käyntikortti-näyttelyssä 11.–28.5.2019. Sama teema jatkuu Museoiden yönä 18.5. järjestettävässä Teetä ja käyntikortteja -tapahtumassa. Tuolloin Käyntikortti-näyttelyn taiteilijat ovat  tavattavissa ja he tekevät uniikkeja nimi- ja käyntikortteja ja tarjoavat teetä kävijöille. 

Käyntikortti-näyttely esittelee joukon porilaisten taiteilijaseurojen taiteilijoita samaan aikaan yhdessä paikassa. Näyttelyssä on teoksia useilta taiteilijoilta. Kunkin teoksen vieressä on taiteilijan ja teoksen tiedot. Näyttelyssä on mahdollisuus luoda uusia kontakteja toisiin taiteilijoihin, yleisöön tai yhteistyökumppaneihin. 

Luomme nyt yhdessä vahvaa porilaista taiderintamaa, josta jokainen taiteilija ja taiteen kuluttaja voi hyötyä, tulla huomatuksi ja olla helposti saavutettava, taiteilijaseurojen näyttelyvastaavat kertovat.

Samalla käynnistyy hedelmällinen yhteistyö Porin elävöittämiseksi gallerioiden ulkopuolella kuvataiteen keinoin yhteistyössä Porin kaupungin kulttuuriyksikön, Porikorttelit ry:n sekä UrbCulturalPlanning-hankkeen kanssa.

Näyttelyiden avajaiset ovat perjantaina 10.05. kello 18–20

Museoiden yö 18.5.:

  • Näyttelyt ovat avoinna kello 11–20
  • Teetä ja käyntikortteja -tapahtuma kello 15–20
  • Taiteilija Mikael Korkeen performanssi "Meren anti" kello 18.00