Leo

Digitaalinen monitekniikka on menetelmä, jossa yhdistän ja muokkaan käsintehtyjä teoksia ja/tai valokuvia digitaalisesti uusiksi teoksiksi. Teoksia voidaan vedostaa erilaisille pohjamateriaaleille: paperille, alumiinikomposiitille, akryylille (pleksille), lasille, puulle.

Leo (2020) on syntynyt miehen muotokuvasta ja akvarellista mystiseksi hahmoksi, joka vetoaa ratkaisemaan ihmisen arvoitusta. 

Teoksen hinta 69 € sisältää laadukkaalle paperille painetun, signeeratun vedoksen, jonka koko on 50 x 70 cm. Tämä koko sopii laajaan valikoimaan kaupoissa tarjolla olevia vaihtokehyksiä.

Saatavissa myös 1 kpl valmiiksi 3 mm vahvuiselle pleksille tulostettu teos koossa 42 x 30 cm. Teos ei sisällä taustalevyä eikä valmista ripustusta. Teos sopii sijoitettavaksi esim. pöydälle tai tauluhyllylle. Sen voi myös kehystää sisustukseen sopivalla tavalla.

Huom! Hintaan sisältyy postitus- ja toimituskulut.

Mikäli haluaisit teoksen jollekin muulle pohjamateriaalille, kysy tarjousta. Painotyön hinta vaihtelee suurestikin koon ja materiaalin mukaan. Tämä teos sopii erityisen hyvin akryylilasille eli pleksille, jolloin max kokosuositus on 60 x 50 cm.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: hanna@valtokivi.fi

69,00 €