Teosgalleria

Digitaalinen monitekniikka

Käytän termiä digitaalinen monitekniikka teoksista, joiden pohjana on yksi tai useampi käsin tehty, valokuvattu ja digitaalisesti käsitelty kuva. Useista aineksista muodostunut uusi digitaalinen teos muuttuu taas fyysiseksi, ripustettavaksi tauluksi, kun se tulostetaan eli vedostetaan jollekin pohjamateriaalille. Olen kirjoittanut tulostusmateriaaleista blogissani.

Teoksia Hullutuksia-näyttelystä

Kerrosmaalausta öljyvärein

The Point of No Return

Teoksia sarjasta The Point of No Return (Poriginal-galleria tammikuu 2020). Teoksia on esitelty blogikirjoituksessa Linnut ne palaavat – miten abstraktit taideteokseni ovat syntyneet?

Vedic Art

Vedic Art on ruotsalaisen taiteilijan Curt Källmanin kehittämä intuitiivinen taidemuoto, jossa käytetään luovuutta edistäviä meditatiivisia harjoituksia. Valtokivi on suorittanut taidemuodon perustutkinnon ja jatkaa opintoja edelleen tilaisuuden tullen. Ohessa nähtävät maalaukset on tehty akryyliväreillä kangas- tai pahvipohjalle. Koko on pääasiassa A3.


Eri tekniikoilla tehtyjä teoksia vuosilta 2016–2019


Akvarelleja kesältä 2019

Koot A3–A4, akvarellipaperi. Maalattu ulkona auringon alla (plein air). Värit ja ideat on saatu ympäröivästä luonnosta. Osa teoksista oli esillä Porin Taiteilijaseuran Kesäkukkii-näyttelyssä P-galleriassa 5.–21.7. 2019.