Toimitusehdot


Verkkokaupan tuotteiden myyjä on kuvataiteilija Hanna Valtokivi (Valtokivi Art Studio). Teoksia myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille, yrityksille ja organisaatioille lähinnä Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka tällä hetkellä on 0%. Oikeus hintojen ja toimitusehtojen sekä arvonlisäveron muutoksiin pidätetään.

Kaikissa toimitusehtoihin tai maksutapoihin liittyvissä kysymyksissä kannattaa ottaa yhteyttä: hanna@valtokivi.fi.

TILAAMINEN

Tuotteet verkkokaupassa nähtävillä olevat tuotteet tilataan valtokivi.fi-sivuston verkkokaupasta. Asiakas sitoutuu tilatessaan voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Myyjä vahvistaa tilaukset sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

MAKSUTAVAT

Toistaiseksi ovat käytössä seuraavat maksuvaihtoehdot, jotka käyvät ilmi tilauksen maksuvaiheessa (ostoskori):

  • Verkkomaksu myyjän tilille
  • Mobile Pay
  • PayPal
  • Lasku

Myös osamaksusopimuksen tekeminen on mahdollista. Tästä sovitaan aina myyjän kanssa erikseen.

TOIMITUSTAVAT

Koska teokset ovat yleensä suurikokoisia, suositellaan käytettäväksi matkahuollon palveluja, mutta muitakin vaihtoehtoja on.

  • Matkahuolto (paketti toimitetaan lähimpään matkahuollon palvelupisteeseen)
  • Posti (paketti toimitetaan lähimpään Postin palvelupisteeseen, mihin paketti kokonsa puolesta sopii)
  • Nouto studiolta (sopimuksen mukaan)
  • Kotiinkuljetuspalvelu Porin talousalueella (sopimuksen mukaan)

KUITTI JA AITOUSTODISTUS

Tilauspaketin mukana toimitetaan maksukuitti ja aitoustodistus (mikäli maksu on saatu etukäteen). Nämä toimivat takuutodistuksena. Taiteilijan allekirjoittama aitoustodistus vahvistaa teoksen tekijän. Mahdollisissa tuotereklamaatioissa tulee olla yhteydessä taiteilijaan. Tuotereklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautuksessa käytetään samaa kuljetustapaa kuin tilauksessa. Palautuksen posti- ja rahtikuluista vastaa palauttaja. Ennen palautusta kannattaa aina ottaa yhteyttä taiteilijaan joko puhelimitse tai sähköpostilla. Yli 14 vuorokauden jälkeen saapuvia palautuksia ei hyväksytä. Kun oikea-aikaiseti tehty palautus on hyväksytty ja tuote vahingoittumaton alkuperäisessä kunnossa maksettu rahasumma palautetaan suoraan ostajan tilille.